_____________________________________________________________________________________________


Toen ik ouder werd, begon ik na te denken om zelf dansles te gaan geven. Ik wilde aan iedereen: groot of klein de danskriebels doorgeven, iedereen plezier laten hebben in dansen, echt laten genieten, ...

Welkom op de website van Happy Dance...

 

Al ruim 25 jaar geleden begon ik zelf, als klein meisje, te dansen... met een buik vol danskriebels en héél véél zin! Ik kon zelf ervaren hoe leuk dansen was, het gevoel voor ritme, de bewegingen, ... Beetje bij beetje voelde ik dat ik dansen écht leuk vond, het werd zelfs een droom van mij... 


En toen werd HAPPY DANCE opgestart. 

 

We starten in september ondertussen al aan ons negende jaar! In onze lessen draait alles om plezier hebben in dansen. We leren luisteren naar de muziek, samenwerken, bewegen op allerlei verschillende ritmes en werken natuurlijk ook aan onze techniek. 
Dit willen we dan ook jaarlijks tonen tijdens onze dansvoorstellingen.Na enkele jaren groeide dan ook het idee om zelf een dansschool op te starten. Éentje waarin iedereen zich welkom voelt, kan dansen en zeker plezier maken... waar het niet uitmaakt of je het goed kan of het eens wil proberen... kortom een dansschool waar iedereen WELKOM is. 

 

We hebben ondertussen ook al enkele 'gastoptredens' mogen doen tijdens de Griezeltocht en Kerstmarkt in Burcht of op 'plein air De Luxe', én deden een flashmob in de Carrefour van Burcht!
We zijn nog lang niet uit gedanst en trekken met veel plezier onze dansschoenen aan om met jullie/ jullie kinderen op avontuur te gaan! 


Iedereen is WELKOM en kan zich inschrijven door een mailtje te sturen of even telefonisch contact op te nemen. Elke eerste proefles is GRATIS! 

 

Groetjes en hopelijk tot snel! 

Stephanie