Naargelang het aantal inschrijvingen, kunnen er nog wijzigingen gebeuren in het lessenrooster.

LOCATIES:

De danslessen op maandag en woensdag vinden plaats in 'OC 't Waaigat'. (Kerkplein 1, 2070 Burcht) 
Aangezien deze zaal ook wordt gebruikt voor schoolvoorstellingen, activiteiten van andere verenigingen, gaan onze lessen ook geregeld door in 'De Mouterij'. (J. Tulpinckstraat 15, 2070 Burcht)
Deze zaal is maar een straat verder gelegen dan 't Waaigat. 

 

De danslessen van zaterdag vinden plaats in de turnzaal van Basisschool Sint-Martinus. (Idsteinlaan 18, 2070 Burcht) 

HAPPY DROMMELTJES

- Voor kleuters van de instapklas (2,5j) en de eerste kleuterklas (3j) die de danskriebel in hun benen hebben! 

 

Met onze kleinste kapoenen dansen we  wekelijks in een ander thema. De ene week gaan we naar de jungle, de andere naar de Kermis, enz... Op een speelse manier wordt er kennis gemaakt met de eerste danspasjes, ritme, dansexpressie, ... Met z'n allen duiken we onze fantasiewereld in!

HAPPY KIDDIES

- Voor kleuters van de tweede (4j) en de derde (5j) kleuterklas. 

 

Met de oudste kleuters werken we nog steeds rond een thema, maar nu gaan we al een stapje verder. In hun fantasiewereld leren we verschillende richtingen kennen, oefenen we nieuwe danspasjes en leren we onze eerste echte dansjes aan.HAPPY KIDS

- Voor alle dansliefhebbers vanaf 6j! 

 

Vanaf niveau 1 maken we kennis met de balletposities van de klassieke dans. De danskennis wordt jaarlijks uitgebreid met nieuwe dansbewegingen en -termen. De dansers van de Happy Kids krijgen een mix van ballet, jazzdans en hiphop. 

ZUMBA KIDS & ZUMBA JUNIORS

- Voor alle jonge Zumba-dansers! 
        ° Zumba Kids: van 6-8j
        ° Zumba Juniors: van 9-12j 

 

In deze lessen dansen, springen, shaken we erop los! We leren wekelijks nieuwe dansjes aan die gemakkelijk te dansen zijn voor iedereen! In het midden van de les doen we een dansspel om ritme of improvisatie te stimuleren.

HAPPY HIPHOP

- Voor dansers vanaf 7j die eens wat andere moves willen leren. 

 

In deze les starten we met een opwarming en het aanleren van enkele nieuwe moves. Daarna leren we een choreografie aan die we wekelijks inoefenen. In deze lessen en bewegingen zit wat meer pit en energie!

JAZZ VOLWASSENEN

- Voor iedereen die van dansen houdt, maar een stapje verder wil gaan.

 

In deze les wordt er gewerkt aan techniek, lenigheid, controleren van de bewegingen, enz... Een les met een degelijke opwarming, leuke danspassen en toffe muziek! 


ZUMBA VOLWASSENEN

- Voor iedereen die een uurtje wil dansen en shaken! 

 

Deze les bestaat uit een zestiental leuke, swingende nummers die iedereen mee kan volgen. Ideaal om even alles uit je hoofd te zetten en een uurtje plezier te maken. IEDEREEN welkom!